Învățarea prin joacă - o metodă distractivă și captivantă prin care copiii pot afla lucruri noi

Învățarea prin joacă - o metodă distractivă și captivantă prin care copiii pot afla lucruri noi
  

Atunci când sunt mici, copiii își tot pun numeroase întrebări despre lumea din jurul lor: “De ce mărul este roșu?”, “De ce vaca are pete?”, “De ce albina zboară” sau “De ce mașina are roți?”. Fiecare mic detaliu din jurul lor pare interesant și îi trezește acestuia curiozitatea. O metodă captivantă de a răspunde la întrebările micuților sunt jocurile și jucăriile educative. Acestea au un rol important în dezvoltarea copiilor, învățându-i pe aceștia foarte multe lucruri interesante: animalele și sunetele scoase de acestea, fructele și legumele, culorile, formele geometrice, literele și numerele, cât și noțiuni din diferite domenii, precum geografia, chimia, matematica sau fizica. 

Jucăriile și jocurile educative completează învățarea tradițională, astfel că micuții noștri pot învăța prin joacă. În plus, acestea au rolul de a le răspunde celor mai multe provocări apărute în viața de zi cu zi, fiind un liant între părinți și copii. Din păcate, timpul petrecut în familie este din ce în ce mai scurt, așa că, trebuie să profităm la maxim de acesta și să-l facem să fie unul de calitate, astfel încât beneficiile să fie cât mai mari de ambele părți. Pe de-o parte, noi, părinții redescoperim gustul copilăriei și, pe de altă parte, avem un aport în dezvoltarea emoțională a copiilor. 


https://www.lumealuibrainy.ro/ vei descoperi o mulțime de jocuri și jucării educative, ce îi vor ajuta pe aceștia să-și dezvolte abilitățile și gândirea copiilor prin joacă, cât și în dezvoltarea concentrării și răbdării. În continuare îți vom prezenta 10 jucării educative, care îi va captiva pe copii:

 

Puzzle Realitate Augmentată cu activități în Limba Engleză - Harta Lumii cu Steaguri și Capitale

Puzzle Realitate Augmentata cu activitati in Limba Engleza - Harta Lumii cu Steaguri si Capitale este un joc atractiv și captivant, ce îl face pe micuț să facă înconjurul lumii, folosind realitatea augmentată, dar și să transforme puzzle-ul clasic într-unul digital cu ajutorul telefonului. Piesele puzzle-ului sunt confecționate din spumă EVA, fiind rezistente, pentru ca micuțul să poată reface puzzle-ul, fără ca piesele să se deterioreze. În plus, acestea sunt viu colorate, astfel că îi va atrage atenția copiilor.

Abilități dezvoltate:

 • Învățarea prin joacă - puzzle-ul poate înlocui pe termen scurt profesorul de geografie, micuțul reușind să descopere continentele, capitalele lumii, țările și vecinii acestora;

 • Atenția și concentrarea - Copilul trebuie să fie atent la toate informațiile și să se concentreze pentru a reuși să completeze întreg puzzle-ul;

 • Învățarea limbii engleze - Jocul are informații în Limba Engleză, dar și un set de întrebări și un cronometru în Limba Engleză.

  Puzzle-uri din Spumă EVA cu Harta Europei și Harta Lumii

  O altă modalitate distractivă și atractivă prin care micuțul tău poate învăța noțiuni de geografie este Puzzle-ul din Spumă EVA. Această serie cuprinde Puzzle Educativ din Spuma EVA - Harta Lumii, pentru micuții curioși ce vor să descopere lumea, Puzzle Educativ din Spuma EVA - Harta Europei, pentru a descoperi țările din Europa și vecinii lor, Puzzle Educativ din Spuma EVA - Harta Lumii - Steaguri si Capitale, pentru ca micuții să cunoască steagurile și capitalele statelor lumii, Puzzle Educativ din Spuma EVA - Harta Lumii - Animale, pentru a învăța unde trăiesc anumite animale și Puzzle Educativ din Spuma EVA - Harta Lumii - Monumente, pentru a descoperi cele mai cunoscute monumente.

  Abilități dezvoltate: Capacitatea de concentrare, Gândirea, Atenția, Învățarea prin joacă, Imaginația


  Cubul Rubik 

  Cubul Rubik în formă de diferite fructe reprezintă o adevărată provocare pentru cei mici prin natura rezolvării lui. Natura complicată a rezolvarii cubului îl transformă într-o unealtă atractivă pentru învățarea STEAM (știință, tehnologie, inginerie, artă și matematică), obișnuind creierul cu gândirea algoritmică – genul de gândire pe care o pun în practică programatorii, atunci când dezvoltă un set de instrucțiuni executabile.

  Abilități dezvoltate: Gândirea, Concentrarea, Atenția, Inteligența, Îndemânarea


  Jocuri de construcție cu circuite integrate 

  Jocul de construcție cu circuite integrate este un joc educativ, ce îi va face pe micuți să se îndrăgostească de știință. Cu ajutorul acestui joc, copilul tău va afla povestea din spatele științei, cine a descoperit electricitatea, cum funcționează tehnologia wireless și cum este generată electricitatea.

  Abilități dezvoltate: Creativitatea și Imaginația


  Carte cu activități în Limba Engleză cu Creion Interactiv și Tableta Interactivă în Limba Engleză

  Carte cu activități în Limba Engleză cu Creion Interactiv și Tableta Interactivă în Limba Engleză sunt două jucării educative ce îi pot ajuta pe micuți să-și îmbunătățească vocabularul limbii engleze și, în același timp, să-și îmbunătățească gândirea logică, parcurgând 36 de activități pe teme diferite, precum alimentele, animalele, anotimpurile, culorile, numerele, profesiile și formele. 

  Abilități dezvoltate: Învățarea prin joacă, Concentrarea, Atenția și Gândirea


   

   

  Puzzle-ul din lemn de la Quokka

  Seria de Puzzle-uri din lemn de la Quokka îi ajută pe micuți să descopere lumea ce-i înconjoară, învățând animalele domestice sau sălbatice, formele geometrice, legumele, fructele sau cifrele. În plus, pot învăța unde trăiesc diferite animale sau ce mănâncă acestea și sunt provocați să asocieze puii de animale cu părinții lor. Piesele puzzle-urilor sunt perfect netede și plăcute la atingere, fiind realizate din culori pe bază de apă. 

  Abilități dezvoltate: Asocierea, Îndemânarea, Gândirea Logică și Coordonare mână - ochi  Jocurile Lego

  Jocurile de Lego sunt printre preferatele micuților, deoarece le oferă acestora posibilitatea de a  da frâu liber imaginației și de a construi orice își doresc, de la mașini și animale până la un întreg castel, o pistă de curse sau chiar un aeroport.

  Abilități dezvoltate: Creativitatea, Concentrarea, Îndemânarea și Imaginația


  Jocuri Creative și de Rol

  Un alt tip de jocuri din care copii au foarte multe de învățat și cu ajutorul cărora aceștia se pot dezvolta corespunzător sunt Jocurile Creative si de Rol. În plus, acestea îi vor ajuta să-și descopere diferite pasiuni și talente și îi pot îndruma către o meserie pe care să o practice când se vor face mari. În această categorie intră Studio Profesional de Olarit, Laboratorul de Ciocolata, Covorasul Muzical sau Studio Profesional de Design

  Abilități dezvoltate: Creativitatea, Concentrarea, Îndemânarea și Imaginația


  Jocurile matematice

  Matematica reprezintă o adevărată provocare pentru cei mici. Pentru a putea să învețe mai ușor această materie, noi, părinții, le putem oferi posibilitatea de învățare prin joacă. Jocurile matematice sunt cea mai bună modalitate de a învăța noțiuni de matematică într-un mod cât mai distractiv. În această categorie intră Joc educativ Prinde si Numara CATCH AND COUNT , unde aceștia trebuie să numere peștii prinși, Joc educativ Autobuzul / BUS STOP, care îi ajută pe copii să învețe operațiile de adunare și scădere sau jocul La cumparaturi / POP TO THE SHOPS, care îi învață pe copii cum să folosească banii și cum să dea restul.

  Abilități dezvoltate: Imaginația, Aptitudinile de observare, Memoria, Gândirea, Abilități Intra și Interpersonale  Puzzle-urile

  Puzzle-urile sunt jocuri relaxante și distractive pentru micuți, care îi ajută să își dezvolte diferite abilități, precum îndemânarea și concentrarea. Fie că este vorba de un puzzle cu eroul preferat, fie că este vorba de puzzle-uri cu diferite peisaje, acest joc este captivant, atât pentru băieți, cât și pentru fetițe.

  Abilități dezvoltate: Îndemânarea, Spiritul de observație, Concentrarea și Gândirea


  Cele 10 tipuri de jucarii prezentate le-am ales special ca să asigure distracția și învățarea prin joacă pentru cei mici în zilele reci în care nu mai pot zburda prea mult pe afara. În plus, acestea sunt din materiale sigure și certificate internațional, reprezentând soluții pentru nevoile celor mici și ajutându-i pe aceștia să-și dezvolte abilitățile și gândirea prin joacă, dar și concentrarea și răbdarea.

  Așadar, ajută-ți micuțul să se dezvolte și transformă învățarea într-o activitate captivantă și distractivă cu ajutorul jucăriilor educative.

  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!