Activități în aer liber pentru întreaga familie

Activități în aer liber pentru întreaga familie

Dacă iarna este destul de dificil să petreci câteva ore afară cu cel mic, în anotimpul călduros lucrurile stau altfel. Ce-i drept, acum e mult mai greu să îi convingem pe copiii noștri să se desprindă din fața televizorului sau tabletei. Gadgeturile devin din ce în ce mai provocatoare, iar jocurile pe telefon s-au transformat, în timp, în noii lor prieteni. Din acest motiv, e important să găsim idei ingenioase de a petrece timp de calitate în aer liber. 

 

Numeroase studii au demonstrat că petrecerea timpului în aer liber, atât pentru copii, cât și pentru adulți este o necesitate. Majoritatea copiilor care se joacă afară sunt mai inteligenți, mai puțin anxioși și, cel mai important, mult mai fericiți. În plus, este o modalitate excelentă pentru dezvoltarea încrederii de sine, dar și pentru stimularea creativității și imaginației. Și cum temperaturile sunt din ce în ce mai ridicate, putem spune ca a sosit momentul potrivit pentru a ne încuraja prichindeii să-și petreacă cât mai mult timp în curte, în parc sau în alte locuri cu aer curat. Iată câteva idei interesante pentru întreaga familie:

 

Provoacă-ți copilul la o cursă de mașini sau biciclete

Pe locuri, fiți gata, start! Așa începe orice rundă care garantează distracție pe cinste pentru întreaga familie. Dacă micuții tăi au peste 3 ani, atunci Mașinuța Formula 1 / Red Push-Along Racing Car – Legler poate deveni jucăria lor preferată. Ei se vor simți ca niște adevărați piloți de curse, în timp ce tu îi vei supraveghea și te vei bucura să îi vezi distrându-se în aer liber. Mai mult, după o cursă extraordinară, distracția se poate muta pe două roți. Bicicleta fara Pedale Speedy îi ajută pe micuții jucăuși să-și dezvolte echilibrul, în timp ce se bucură de razele blânde ale soarelui.
 

Creta colorată – fascinantă chiar și pentru noua generație

O cutie de cretă colorată și multă imaginație. Doar de atât ai nevoie pentru a petrece timp prețios alături de prichindelul tău inventiv. Găsește un spațiu unde cel mic să se simtă confortabil, dar ține minte, trebuie să fie în afara casei. 

 

Tenis sau baseball – distracție în familie

Provoacă-i pe cei mici la un joc palpitant de tenis. Puteți face echipe și chiar să țineți scorul pentru ca la final câștigătorii să aleagă următoarea activitate. Tot ce trebuie să faci e să îi surprinzi pe prichindeii tăi cu un Set accesorii - Tenis de Masa, iar distracția poate să înceapă. Iar dacă nu ai idee care ar putea fi următoare activitate, îți propunem o rundă de baseball sau de golf. Cei mici vor fi captivati de Setul Baseball + Golf.

 

Barul de înghețată – o modalitate inedită de a petrece timpul împreună 

Ce poate fi mai bun decât o înghețată savuroasă în zilele în care soarele strălucește cu putere? Tot ce vă trebuie pentru a organiza propriul bar sunt câteva arome, toppinguri și o măsuță. Oare cine prepară cea mai delicioasă înghețată? 

 

Distracție în stilul adevăraților detectivi

Copii sunt plini de energie, iar noi, adulții, ne simțim uneori epuizați și depășiți de situație. Oricât de mult am încerca, uneori chiar nu reușim să le stăpânim pofta de distracție. Ce-ar fi dacă ai intra în jocul lor? Organizează o expediție palpitantă sau porniți într-o călătorie specială în care cei mici să se simtă ca niște adevărați detectivi. Cu siguranță un set Walkie Talkie ar asigura distracție garantată. Sunteți pregătiți?

 

Pictura în aer liber – ajută-l pe cel mic să-și dezvolte abilitățile artistice

Dacă micuțul tău e pasionat de desen, trebuie să știi că îi poți construi propriul atelier afară. Ia un șevalet, câteva culori, pensule și găsește un loc drăguț. Poți merge în curte sau în parcul din apropiere. Micul Picasso își va exersa creativitatea, bucurându-se și de razele blânde ale soarelui. 

 

A picture containing person, outdoor, tree, child

Description automatically generated

 

Grădinăriți împreună 

Este foarte important să îi înveți pe cei mici să se implice în activitățile casnice de la o vârsta fragedă. În acest fel își vor exersa îndemânarea, în timp ce vor învăța despre natură și responsabilitate. Îți poți surprinde prichindeii cu un set Roaba si Ustensile pentru Gradina Bosch sau o Masina de Tuns Iarba Bosch. Astfel, timpul petrecut împreună se va transforma într-o activitate relaxantă pentru întreaga familie. 

 

Bătaia cu apă – întotdeauna o încântare

Cei mici sunt fascinați de apă. Dacă locuiești la casă, iar copilul tău nu vrea să se despartă de tabletă, cumpără câteva pistoale speciale și pornește competiția. Copiii iubesc apa, iar posibilitatea de a se lua la întrecere cu părinții îi fascinează. Lasă-l să câștige și să-și dorească să vă jucați iar și iar. În felul acest va uita de toate gadgeturile care l-au ținut în casă până acum. 

 

Avioanele de hârtie – o competiție fascinată 

Cu siguranță îți amintești cât de mult te distrai cu prietenii confecționând avioane de hârtie. Era una dintre activitățile noastre preferate. Cum ar fi să poți retrăi acea perioadă, jucându-te cu copiii tăi? Confecționați avioane colorate și apoi lansați-le afară. Al cui avion zboară mai mult? 

 

A child holding a piece of paper

Description automatically generated with low confidence

 

Distracție cu cortul – la munte sau în grădină 

La munte, în parc sau chiar în grădină, copiii adoră să-și mute toate jucăriile în cort. Sunt fascinați atât de modul în care se montează, cât și de rezultatul muncii istovitoare. Iar dacă ne gândim mai bine, parcă și noi eram captivați de modul în care părinții noștri montau cortul. 

 

Picnicul – o activitate relaxantă pentru întreaga familie 

Weekendurile însorite se petrec în familie, așa că poți prepara câteva gustări alături de copii, iar apoi să mergeți cu toții la picnic. După masă, părinții se pot bucura de câteva momente de relaxare, în timp ce prichindeii se pot juca în voie. 

 

Așadar, există numeroase modalități de a-l convinge pe prichindelul tău jucăuș să petreacă câteva ore în aer liber. Profită  de sosirea anotimpului cald și distrează-te împreună cu el. În plus, ține cont de sfatul specialiștilor: este important să petrecem timp de calitate alături de cei mici. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!