Ce își doresc copiii de la Moș Crăciun?

Ce își doresc copiii de la Moș Crăciun?

Perioada sărbătorilor este despre familie, iubire, oameni de zăpadă, cozonaci calzi și cadouri… multe cadouri! Cei mai entuziasmați de acest moment din an sunt, evident, copiii, care pregătesc scrisori care mai de care mai interesante pentru Moș Crăciun și care încearcă să fie cât mai cuminți, pentru a fi răsplătiți de către acesta. Și totuși, cea mai întâlnită întrebare în această perioadă este “Ce vor micuții să primească de la Moș Crăciun?”. De cele mai multe ori, copiii vorbesc despre ceea ce își doresc să primească de Crăciun, însă atunci când sunt mici, dorințele se schimbă de la o zi la alta. De aceea, devine dificil să-ți dai seama ce îi încântă pe aceștia cu adevărat. 

Iată câteva idei interesante de cadouri de Crăciun, atât pentru fetițe, cât și pentru băieței.

 

Gadgeturile - printre preferatele copiilor

Chiar dacă nu ne place acest lucru, în ultimii ani copiii sunt din ce în ce mai pasionați de tehnologie, astfel că își doresc ultimele tipuri de telefoane, laptop-uri sau tablete, dar și alte gadgeturi de ultimă generație. Totuși, poți înlocui clasicele gadgeturi cu o variantă adecvată vârstei lor, și anume jucăriile interactive, care sunt instrumente de învățare atractive și amuzante. De exemplu, Tableta Interactivă în Limba Engleză este o modalitate distractivă prin care cel mic își poate îmbunătăți gândirea logică și, în același timp, va putea învăța limba engleză într-un mod cât mai plăcut. De asemenea, poți îmbina jocurile clasice cu gadgetul preferat al copiilor - telefonul - cu ajutorul Puzzle-ului Realitate Augmentata cu Activități în Limba Engleză, care necesită utilizarea unei aplicații de mobile, pentru a putea completa harta din puzzle.

 

Păpușile și mașinuțele rămân în preferințele celor mici

Chiar dacă cei mici sunt fani ai gadgeturilor, aceștia încă sunt atrași de păpuși și mașinuțe. Totuși, și în acest sens dorințele au devenit mai complexe. Astfel că, fetițele îți doresc păpuși cu diferite ținute și accesorii interesante, dar și căsuțe de păpuși cât mai mari și mai complexe. Pe de altă parte, băieții își doresc cele mai frumoase mașinuțe, cât și circuite întregi pentru curse, unde se pot juca alături de prieteni.

 

Puzzle-urile, jocurile de Lego și jocurile de construcție

Și puzzle-urile rămân printre favoritele celor mici, deoarece sunt văzute ca și o provocare. În plus, acestea au diferite tematici, care sunt foarte atractive pentru cei mici. Printre cele mai apreciate sunt puzzle-urile cu personajele preferate ale copiilor. Pe lângă puzzle-uri, jocurile de Lego sunt din ce în ce mai căutate de cei mici, având în același timp și o influență destul de mare în dezvoltarea acestora, mai ales în ceea ce privește creativitatea, imaginația, atenția și concentrarea. Acestea sunt potrivite atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Și jocurile de construcție sunt o idee foarte bună de cadou, acestea oferindu-le copiilor posibilitatea de a da frâu liber imaginației și de a construi cele mai interesante lucruri.

 

Roboțeii - o idee foarte interesantă de cadou

Foarte mulți copii sunt pasionați de robotică, astfel că un roboțel este o idee foarte interesantă de cadou. În această categorie intră o mulțime de variante, de la roboți care urmează un anumit traseu, până la roboței capabili să traverseze anumite obstacole sau să facă diferite activități. 

 

Atunci când pătrunzi în lumea jocurilor și jucăriilor, vei descoperi cu siguranță un cadou care să îl atragă pe cel mic. De asemenea, poți opta pentru diferite pachete de jucării gata îmbrăcate de sărbătoare. 


Tu ce îți dorești să-ți aducă Moșul? ☺️

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!