Puzzle realitate augmentată - un joc atractiv și captivant, ce completează învățarea tradițională

Puzzle realitate augmentată - un joc atractiv și captivant, ce completează învățarea tradițională

 

Educația prin joacă este un mod atractiv, captivant și foarte util prin care cei mici pot descoperi lucruri noi și foarte interesante, care îi pot ajuta pe viitor. Astfel că, dacă ești în căutarea unui joc pentru copilul tău cu ajutorul căruia acesta să învețe noțiuni interesante în limba engleză despre capitalele și statele lumii, atunci poți apela la Puzzle realitate augmentata - Harta Lumii cu Steaguri și Capitale – Activități în Limba Engleza

 

Puzzle realitate augmentată - abilități dezvoltate

Pentru a-i ajuta pe cei mici să-și dezvolte abilitățile, poți apela la jocuri sau jucării educative, care sunt foarte utile încă de la vârste fragede. De exemplu, Puzzle-ul realitate augmentată - Harta Lumii cu Steaguri și Capitale – Activități în Limba Engleză îi ajută pe copii să-și îmbunătățească cultura generală cu noțiuni interesante de geografie și, în același timp, să învețe limba engleză. În plus, jocul le dezvoltă acestora abilități precum concentrarea, de care cei mici au nevoie pentru a putea rezolva puzzle-ul, atenția, de care se folosesc pentru a putea înțelege și reține informațiile și pentru a putea răspunde la întrebările de cultură generală și creativitatea, de care au nevoie pentru a amplasa corect piesele și pentru a forma harta lumii. 

 

Puzzle-ul realitate augmentată completează învățarea tradițională

Pentru a le capta atenție celor mici, poți transforma învățarea tradițională într-un mod distractiv de a învăța lucruri noi despre lumea din jur. Puzzle realitate augmentata - Harta Lumii cu Steaguri și Capitale – Activități în Limba Engleza este un bun înlocuitor pe termen scurt al profesorului de geografie, fiind un joc distractiv și captivant, prin care copii pot descoperi continentele și țările, cât și capitalele, vecinii și steagurile acestora. Puzzle-ul conține 61 de piese scanabile cu diferite țări, cu ajutorul cărora copii pot afla lucruri amuzante și interesante despre țările respective, cât și despre localizarea, moneda, gastronomia, limba și peisajele acestora. În plus, toate informațiile sunt în limba engleză, astfel că, pe lângă cunoștințele despre geografie, cei mici își vor îmbunătăți și vocabularul limbii engleze.

 

 

Puzzle-ul realitate augmentată este atractiv și util pentru dezvoltarea copiilor

Pentru ca puzzle-ul să-i atragă și mai mult pe cei mici, acesta este confecționat din piese viu colorate. Totuși, ceea ce îi atrage cel mai mult pe copii la acest joc este faptul că, pentru a putea rezolva puzzle-ul, aceștia trebuie să utilizeze gadgetul preferat, și anume telefonul. Acest lucru poate face ca provocarea să fie și mai interesantă pentru ei.  În plus, micuțul se poate juca liniștit cu puzzle-ul, deoarece piesele sunt confecționate din spumă EVA, astfel că sunt foarte rezistente, iar produsul îndeplinește cerințele de siguranță a jucăriilor.

 

Puzzle-ul realitate augmentată este un liant între părinți și copii

Puzzle-ul nu este captivant doar pentru cei mici, ci și pentru părinți. Aceștia îi pot ajuta pe copii să rezolve puzzle-ul și, în acest mod, vor petrece timp de calitate alături de ei și vor consolida relația părinte-copil. Astfel că, părinții pot redescoperi gustul copilăriei, având în același timp un aport la dezvoltarea emoțională a copiilor. 

 

Transformă puzzle-ul clasic într-unul digital și fă înconjurul lumii alături de copilul tău, cu ajutorul Puzzle-ului realitate augmentată.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!